El CF Mollet UE, intractable al Germans Gonzalvo

Pel que fa la Molletense visita Vallbona

Esports

El CF Mollet UE, intractable al Germans Gonzalvo
El CF Mollet UE, intractable al Germans Gonzalvo | CF Mollet UE

El CF Mollet UE ha convertit el Camp Municipal del Germans Gonzalvo en un fortí amb tres partits disputats i tres victòries. Els molletans rebran diumenge el Palamós, a les 12 h. L'equip de Jordi López i Marc Fortuny, que ve de tenir jornada de descans, ocupa el 7è lloc de la Primera Catalana amb nou punts, mentre que el Palamós és el segon classificat amb 16 punts. 

El CF Mollet UE afrontarà el duel després d'una setmana sense competir. "Portem des de la setmana passada preparant aquest repte, coneixedors de les seves fortaleses i debilitats, i com sempre, encarem el partit amb la il·lusió de tornar a aconseguir els tres punts a casa", admet l'entrenador Jordi López, que adverteix de la dificultat del rival: "esperem un conjunt molt sòlid defensivament parlant, i un equip molt vertical en el joc ofensiu, ja que es tracta d’un equip amb molta qualitat individual i amb una direcció tècnica amb experiència, coneixedora de la categoria i experta en la direcció d’equips d’alt nivell".

La Molletense visita Vallbona

La UE Molletense, del grup 2 de la Segona Catalana, visitarà diumenge el Racing Vallbona. Els molletans ocupen el quart lloc amb 12 punts, mentre que els de Vallbona són cinquens classificats amb 11 punts.

Edicions locals