Es defineix el camí del Recanvis Gaudí Mollet a la fase final de la Lliga Catalana d'EBA

Els molletans disputaran els quarts de final contra el Sese l'1 de novembre al Plana Lledó

Esports

Es defineix el camí del Recanvis Gaudí Mollet a la fase final de la Lliga Catalana d'EBA
Es defineix el camí del Recanvis Gaudí Mollet a la fase final de la Lliga Catalana d'EBA | Federació Catalana de Bàsquet

El Recanvis Gaudí Mollet jugarà els quarts de final de la Lliga Catalana d'EBA contra el CB Sese, del grup C-A de la Lliga d'EBA. La Federació Catalana de Bàsquet va fer fa uns dies el sorteig de la fase final de la competició, que la seva Final a Quatre es jugarà el 8 i 9 de febrer de 2020, amb seu encara per determinar. 

Els quarts de final es disputaran en una eliminatòria a partit únic i el Mollet jugarà al Plana Lledó l'1 de novembre. El sorteig també va definir el camí fins a la final de la Lliga Catalana i en cas de passar els quarts de final, el Recanvis Gaudi Mollet jugaria la semifinal contra el guanyador de l'eliminatòria entre el CB Quart -vigent campió del campionat- i el Salou. Les altres dues eliminatòries dels quarts de final són CB Vic-CB Cornellà i Castelldefels-Igualada. 

Pel que fa al rival molletà dels quarts de final, el Sese ocupa el quart lloc amb del grup C-A amb tres victòries i dues derrotes. El conjunt barceloní va perdre el cap de setmana contra el Boet Mataró Parc, per 93 a 85. 

Edicions locals