Mor Jesús López, vinculat amb el FS Barri Can Calet de Sant Fost

El club ha suspès els entrenaments de dilluns i dimarts i el cap de setmana farà un minut de silenci a tots els seus partits

Esports

Jesús López
Jesús López | Barri Can Calet

Jesús López, vinculat amb el FS Barri Can Calet des de la seva fundació l'any 1993 i que feia poc temps s'havia prejubilat, ha mort dilluns després d'una llarga malaltia. El comiat de Jesús López, veí de Martorelles, tindrà lloc avui dimarts a dos quarts de sis de la tarda al Tanatori de Mollet.  

L'últim càrrec de López en el Can Calet va ser la de coordinador fa dos anys, però tot i que per motius personals ho va haver de deixar "mai s'ha desvinculat del club", admet el president del FS Barri Can Calet, Xavi Cuni. De fet, López es va vincular en els inicis de la fundació del club com a entrenador. "Al cap de pocs mesos d'arrencar el primer equip va marxar el tècnic i Jesús López va agafar les regnes de la banqueta per acabar la primera temporada i complir una segona", recorda Cuni. 

Jesús López també va assumir altres càrrecs al club, com ara entrenador de la base "o ajudant del que fos, era una persona molt estimada, de la família del Can Calet. Lamentem molt la seva pèrdua", diu el president del club. El martorellesenc també es va vincular durant unes temporades amb la Unió FS Mollet, tot i que al cap de poc va tornar a la disciplina del Can Calet.

El Barri Can Calet ha suspès els entrenaments de dilluns i dimarts i dimecres tornarà a l'activitat. Per aquest cap de setmana, el club farà un minut de silenci en tots els seus compromisos.  

Edicions locals