Infants de sisè dissenyen la plaça Josep Tarradellas

Diumenge, en la celebració del ple dels infants, els alumnes de sisè de les escoles Sant Vicenç Plantada i Princesa Sofia presentaven la maqueta amb el disseny de l'espai del futur parc Josep Tarradellas, al barri de Can Pantiquet.

Societat

El projecte ha estat ideat després de visitar el terreny i de fer enquestes per saber com ha d’estructurar-se el futur parc i que ha comptat amb el suport de tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament.

TOC D'ALERTA ALS INCÍVICS

Aquest va ser un dels punts del ple que van protagonitzar 23 alumnes de sisè de totes les escoles de la ciutat, que, per un dia, van ocupar les cadires dels regidors de l’Ajuntament. Enguany aquests alumnes han treballat a l’escola el civisme i han realitzat un treball de camp per detectar les actituds incíviques dels ciutadans: com la brutícia als carrers, les pintades a llocs no autoritzats i estacionar els cotxes a sobre les voreres. Davant aquests comportaments, els menuts del Consell Municipal van donar al govern municipal solucions concretes com crear espais per pintar grafits, col·locar papereres on es puguin apagar les borilles i promocionar el transport alternatiu com el bus urbà i la bicicleta, entre altres.

Edicions locals