Cinc empreses del Baix Vallès reben el guardó de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria

L'empresa Carandini de Martorelles va ser homenatjada pel seu centenari

Economia

Cinc empreses del Baix Vallès reben el guardó de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria
Cinc empreses del Baix Vallès reben el guardó de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria | Cambra de Comerç de Barcelona

L’acte de la Cambra de Comerç de Barcelona, que arribava a la seva vint-i-tresena edició va estar conduït per l’Espartac Peran, que va posar en relleu l’esforç i la dedicació del teixit empresarial per construir una Catalunya forta econòmicament. Durant el transcurs de la gala es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 118 empreses de la demarcació de Barcelona, 5 de les quals del Baix Vallès.

Carandini de Martorelles va rebre el reconeixement al seu centenari. Automòbils Pruna amb concessionari a Mollet del Vallès als seus 75 anys. I la martorellenca Moflasa i les paretanes Freudenberg España i M Kluber Lubritcation Iberica S.L., als seus 50 anys en el mercat.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, que va fer el discurs inaugural de l’acte, va felicitar a totes les empreses guardonades, tot elogiant la constància i l’esforç per haver arribat fins aquí: “el futur de l’economia depèn de què les noves generacions també tinguin aquest esperit dinàmic”.

“Les empreses que avui esteu aquí van ser creades per persones visionàries, plenes de coratge i amb molta fe en el seu projecte. Per emprenedors que miraven amb perspectiva de futur, sense encongir-se davant les dificultats” va explicar Canadell.

L’acte va estar presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que en va fer la cloenda.

Edicions locals