El Recanvis Gaudí Mollet es juga el passi a la Final a Quatre de la Lliga Catalana

Divendres rebrà el Sese a la Plana Lledó, a les 12.30 h i diumenge viatjarà per jugar contra el Palma, la Lliga d'EBA

Esports

Un partit anterior del Sese
Un partit anterior del Sese | CB Sese

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet disputarà de divendres a diumenge dos partits oficials. Divendres, es jugarà el passi a la Final a Quatre de la Lliga Catalana d'EBA i diumenge viatjarà fins a Palma de Mallorca per disputar la setena jornada de la Lliga d'EBA. "Si guanyem divendres, passem a la Final a Quatre, i si ho fem diumenge, ens tornem a situar entre els equips capdavanters de la lliga", adverteix el tècnic del Recanvis Gaudí Mollet, Josep Maria Marsà. 

El primer repte és divendres amb la Lliga Catalana, de la Federació Catalana de Bàsquet. L'equip molletà necessita guanyar el Sese per passar a la Final a Quatre i jugaran a casa. "És un equip que defensa molt i li agrada jugar ràpid per tirar de triples", explica Marsà, que es mostra il·lusionat de passat a la fase final de la competició catalana. 

Ple que fa diumenge, a la Lliga d'EBA, els molletans tenen un desplaçament complicat fins a Palma de Mallorca. Si bé, l'equip jugarà dos partits en tres dies, fa una setmana que descansa perquè va ajornar el duel contra el Tarragona de la jornada passada. "Crec que ens ha anat bé perquè no estàvem passant per una bona dinàmica de joc. Sí que es guanyava, però per ofici", diu el tècnic, confiat de què la plantilla mostri novament unes bones sensacions dins la pista.  

Edicions locals