El Circuit acollirà una prova del Mundial de Superbike del 2020

La nova cita del recinte català se celebrarà el cap de setmana del 18, el 19 i el 20 de setembre

Esports

Aquest matí s'ha anunciat la notícia a Barcelona.
Aquest matí s'ha anunciat la notícia a Barcelona. | Circuit

Granollers, Montmeló, Montornès del Vallès

Per primera vegada en la seva història, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà una prova del Mundial de Superbike. Aquesta se celebrarà el 18, 19 i 20 de setembre. L'acord entre el Circuit, Dorna WorldSBK Organization i el gestor d'esdeveniments Gemocat s'ha fet oficial aquest migdia al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona. 

El FIM World Superbike Championship -WorldSBK en la seva nomenclatura comercial- és el campionat del món de velocitat de la Federació Internacional de Motociclisme per a competir amb motos de sèrie modificades. "Amb la inclusió de la prova del WorldSBK al Circuit, a més de fer història, s'encaixa la peça que faltava en el nostre calendari d'esdeveniments, el que convertirà la temporada 2020 en excepcional. Estem molt contents de poder ser la seu del Round WorldSBK de Catalunya i estem segurs que els aficionats es bolcaran en aquest esdeveniment i faran que aquesta primera edició sigui un rotund èxit", explica el director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè. 

La Catalunya WorldSBK, la denominació oficial que tindrà la cursa catalana només posarà 30.000 localitats a la venda. Hi haurà tiquets d'un sol dia -ja sigui divendres, dissabte o diumenge- i d'altres per tot el cap de setmana. 5.000 d'aquestes entrades inclouran l'accés al pàdoc, on se situarà el podi i el parc fermé. A més, hi haurà la zona ‘Paddock Show’, on es realitzaran entrevistes a pilots i hi hauran pantalles gegants per seguir l'activitat de la pista. "Estem molt il·lusionats amb la possibilitat de portar l'espectacle del Mundial de Superbike per primer cop a Catalunya. Volem que el cap de setmana del 18 al 20 de setembre sigui una autèntica festa per a l'aficionat i organitzarem esdeveniments i activitats al voltant de la prova; hi haurà un límit de 30.000 entrades a fi de poder oferir una experiència exclusiva al públic. Esperem que el Round WorldSBK de Catalunya esdevingui un clàssic en l'agenda de l'afició ", diu Ricard Cardús, portaveu de Gemocat. 


Promoció especial de llançament

Per a celebrar l’arribada de WorldSBK al Circuit de Barcelona-Catalunya s’ha llançat una promoció de 72 hores aplicable a les 500 primeres entrades venudes. L'entrada completa -de tres dies amb accés al pàdoc i al pit walk- té un descompte de gairebé un 30% i es pot obtenir per 49 euros. L'oferta és vàlida fins al divendres 1 de novembre a les 12 del migdia.

Pel que fa al director executiu dels departaments d'epsorts i organització de WorldSBK, Gregorio Lavilla, ha donat la benvinguda al circuit vallesà: "Donem una calorosa benvinguda a aquesta nova incorporació al calendari 2020 de WorldSBK i l'esperem amb molta expectació. El circuit ha vist moltes carreres memorables en diverses disciplines de l'esport de motor i WorldSBK està impacient per unir-se a la llista. Amb una herència tan rica en les carreres de motos a Espanya i a la regió, el Round de WorldSBK a Catalunya promet ser un gran èxit per a totes les parts involucrades ".

Edicions locals