El PSC ofereix a Podem entrar al govern municipal de Mollet

El partit lila sotmetrà la decisió a la votació de l'assemblea aquest dimecres

Política

Mollet del Vallès

El PSC ha ofert al grup municipal de Podem la incorporació al govern municipal dels dos regidors de la formació morada. Així es desprèn del comunicat que Podem ha enviat a les seves bases en què anuncia que la decisió d'entrar al govern se sotmetrà a votació en una assemblea aquest dimecres.

Podem ha enviat a les seves bases un comunicat en què explica quin ha estat el procés per arribar a aquesta oferta. La creació de la comissió bilateral entre socialistes i Podem ha estat l'embrió d'un procés d'entesa i coincidència, que ja es feia evident en l'anterior mandat després del trencament de Canviem Mollet.  

La coincidència programàtica entre PSC i Podem i la "voluntat d'avançar cap a un govern progressista a Mollet" són els principals motius del més que probable acord. En el marc de la comissió bilateral, Podem va presentar al PSC un document programàtic amb 127 propostes, les quals "han obtingut com a resposta per part del Partit Socialista de Mollet una acceptació del 80% i la incorporació de 34 més, constatant una coincidència programàtica molt elevada i el compromís de les dues formacions de la seva implementació en l'acció de govern local", apunten des de Podem.

El partit lila considera que l'oferta del PSC "garantiria a Podem Mollet disposar de les responsabilitats necessàries, el reconeixement, la visibilitat i el contingut per la seva aplicació durant el present mandat".

Validació en assemblea

Aquest dimecres a les 19 h Podem té convocada una assemblea en què es validarà l'oferta. Les bases hauran de respondre a la pregunta: En aquestes condicions ¿valides que Podem Mollet s'integri en el Govern de l'Ajuntament de Mollet del Vallès per poder dur a terme les propostes del seu programa electoral municipal?

Amb aquesta oferta es consuma la bona sintonia que els regidors de Podem i PSC han mostrat en els darrers mesos, ja des de la divisió del grup municipal de Canviem Mollet en l'anterior mandat.

Edicions locals