El passatge Torrat inclourà un nivell d'intensitat 'Xtreme'

Mollet acollirà diverses activitats entre dijous i divendres

Cultura

El passatge Torrat inclourà un nivell d'intensitat 'Xtreme'
El passatge Torrat inclourà un nivell d'intensitat 'Xtreme'

Amb l'arribada de la castanyada i la festa anglosaxona de Halloween, la colla dels Torrats organitza un nou passatge del terror. Enguany serà divendres (de 19 h a 1 h) al Centre Cívic de Can Pantiquet amb la participació d'unes 50 persones, entre actors i tècnics. La colla torrada transformarà el centre en un internat per a nens i nenes on han succeït una sèrie d'assassinats en condicions molt estranyes. Aquest any el passatge presenta tres nivells d'intensitat de por: por, terror i Xtrem.

Aquest últim nivell és la primera vegada que es fa i permet als actors de l'interior arribar al contacte físic amb els visitants. És una activitat apta per a tots els públics –els menors d'11 anys han d'anar acompanyats d'un adult– i té un preu de 4 euros –3 euros per als socis–.

La colla Morada, per la seva banda, celebrarà aquest dijous (21.30 h) la Castaween al Mercat Vell. Hi haurà un sopar terrorífic, així com una gimcana infantil, un concurs de disfresses i festa.

Túnel i música terrorífica

Més enllà de les activitats de les colles, els molletans també podran gaudir aquest dijous de dues activitats més de Halloween. D'una banda, l'Ajuntament organitzarà a les 18 h el quart passatge del terror del Punt Jove al Centre Cívic L'Era.

I d'altra banda, l'Associació de Música i Art de Mollet celebrarà un Directe al Cívic especial de Halloween, sota el nom de Directe a l'Infern. Serà de 21.30 h a 1 h al Centre Cívic de Can Pantiquet, i l'accés és gratuït amb taquilla inversa. Hi actuaran els grups de música A Monster Under My Bed, Mankind Grief i Devorate The Universe, i els organitzadors animen els assistents a anar-hi disfressats, ja que ambientaran l'equipament d'una manera "molt tètrica".

La castanyada a la ciutat

Per últim, la castanyada també se celebrarà a Mollet amb diverses activitats. L'Associació de Veïns de Can Pantiquet oferirà una festa amb música ambient i repartiment de castanyes i vi dolç al parc de Lluís Companys (dijous de 16 h a 20 h). El Casal Cultural farà en el seu equipament una festa plena d'animació i sorpreses amb moniatos, panellets i castanyes per als socis (dijous a les 17 h).

I l'entitat Tradicions i Costums organitzarà divendres (17 h) la 38a Castanyada Sardanista amb l'actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell al Mercat Vell. Hi haurà servei de castanyes i vi, així com sorteigs per als assistents.

Edicions locals