El Camp de Futbol de la Zona Sud ja té la gespa artificial instal·lada

La Molletense ha començat els entrenaments al camp aquest mateix dijous i el cap de setmana es jugaran els primers partits oficials

Esports

Kiko Montoya i Josep Monràs.
Kiko Montoya i Josep Monràs. | JL.R.B.

Mollet del Vallès

La UD Molletense ja pot fer ús de la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de la Zona Sud. Aquest migdia, l'alcalde Josep Monràs i el president del club de futbol molletà, Kiko Montoya, han donat el vistiplau a les obres d'instal·lació de la nova gespa artificial al camp. Aquesta nova actuació se suma a la que també ha fet darrerament l’Ajuntament en aquest espai com va ser la instal·lació d’una pèrgola que cobreix tota la zona de grades amb seients fixes.

El tipus de gespa que s’ha instal·lat al camp de la Zona Sud té unes prestacions tècniques de màxima qualificació per a la pràctica esportiva, amb certificació FIFA QUALITY PRO, i amb criteris de sostenibilitat.  L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha donat a conèixer que “el pressupost conjunt que hem destinat a la coberta de la graderia i a la gespa és d’uns 300.000 euros,  aproximadament“. En aquest sentit, l'alcalde ha avançat que després de la renovació de la gespa artificial dels camps del Germans Gonzalvo, i, ara, la Zona Sud, pròximament es farà l'actuació al Camp Municipal de Futbol Juan Bocanegra.: "finalitzarem el cicle amb el canvi de gespa del camp de la UD Lourdes, amb la qual cosa tots els equips de futbol de Mollet disposaran de gespa nova”

El president de la UD Molletense, Kiko Montoya, ha parlat “d’una instal·lació de primer nivell” hi ha volgut agrair “a l’Ajuntament per, una vegada més, complir amb els seus compromisos i als altres clubs de la ciutat que ens han acollit fantàsticament mentre ha durat el procés d’instal·lació de la gespa”.

Inauguració de la nova gespa artificial pel del futbol base

Els equips de la Molletense han començat els entrenaments aquesta mateixa tarda i durant el cap de setmana el futbol base jugarà els primers partits oficials. El primer equip estrenarà la nova gespa el dissabte 9 de novembre contra l'Europa. El club té la intenció d'organització l'acte de presentació de la temporada 2019-2020 a finals del mes de novembre.  

Edicions locals