ERC demana el vot el 10-N per posar Pedro Sánchez 'entre l'espasa i la paret'

Els republicans apleguen un centenar de persones sota el lema Tornarem més forts

Política

ERC demana el vot el 10-N per posar Pedro Sánchez 'entre l'espasa i la paret'
ERC demana el vot el 10-N per posar Pedro Sánchez 'entre l'espasa i la paret'

La plaça Catalunya de Mollet va acollir diumenge un dels pocs actes de campanya que ha viscut de moment la ciutat de cara a les eleccions del 10-N. Esquerra Republicana de Catalunya i Sobiranistes organitzaven una trobada que va congregar prop de 100 persones sota el lema Tornarem més forts.
 

Marta Vilaret, regidora molletana i membre de la direcció nacional d'ERC, que va obrir l'acte, va acusar el PSOE d'haver "afegit més repressió al conflicte i que no ha obert cap via de negociació".

Muntsa Marzábal, de l'Ametlla del Vallès i candidata suplent al Senat, donava suport al jovent que "es manifesta cada dia contra la repressió", i denunciava la sentència de la manada de Manresa. Per la seva part, el candidat al Congrés Manel Bueno, de Sant Celoni, sobre la sentència als polítics independentistes empresonats "és en contra de tot un poble i que vulnera tots els drets constitucionals". Bueno afirmava també que diumenge "hem d'omplir les urnes amb la cara ben alta. Omplir les urnes de força republicana que posi Pedro Sánchez entre l'espasa i la paret".

La senadora Mirella Cortès, de Sallent, reclamava la República catalana perquè "la gent visqui millor" i denunciava que en aquests darrers quatre anys "només hem viscut repressió, retrocés en drets socials, cívics i polítics. Cap proposta. La sentència del procés només reforça la deriva autoritària". Cortès lamentava que els líders polítics independentistes "són a la presó per posar les urnes i ara continuen detenint gent i posant-la en presó preventiva".

Finalment, Josep Lluís Nuet, diputat al Congrés i candidat de Sobiranistes i de Comunistes afirmava que "el futur de Catalunya no el decidiran 7 jutges sinó tots nosaltres votant i deixant el mapa ben groc. El proper 10 de novembre la classe treballadora ha de votar en contra d'aquest PSC que fa passar vergonya a qualsevol socialista, ja que la mà dura del PSOE és la mateixa que la de Ciutadans i el Partit Popular". Nuet tancava l'acte dient que "treballarem per les condicions laborals, d'habitatge, els drets de les dones i les llibertats, ja que encara estem sota les lleis repressives del Partit Popular".

Edicions locals