Albert Carreras substitueix Aitor Millán com a cap de colla Torrat

Diumenge es va constituir la nova junta directiva i Millán es mantindrà com a tresorer

Cultura

Albert Carreras, nou cap de colla Torrat
Albert Carreras, nou cap de colla Torrat

Sergio Carrillo

Diumenge es va constituir la nova junta directiva de la Colla dels Torrats de Mollet, que encapçala Albert Carreras com a cap de colla, en substitució d'Aitor Millán, qui ha estat el líder torrat els darrers dos anys i que continuarà a la junta com a tresorer.

La resta de la junta està formada per Adrià Lorente –vicepresident–, Miguel Ollé –secretari–, Marta Revilla –responsable de comunicació–, Sergi Milà –responsable del Moll Fer–, Mónica Abenójar –responsable de la banda del Moll– i Ruben López, Maria Vico i Aida Navarro –vocals–. I engeguen aquest novembre un mandat que està previst que duri almenys un parell d'anys.

La nova junta torrada | Colla dels Torrats

De l'activa Gràcia a Mollet

Pel que fa al nou cap de colla, Albert Carreras és barceloní i viu a la capital baixvallesana des de fa quatre anys, on es va mudar per viure amb la seva parella, estretament vinculada amb Torrats. És per això que va començar a col·laborar amb la colla i en el darrer any havia estat vocal.

"Estic encantat de participar en activitats", assegura Carreras, qui ve de viure l'activa vida social del barri de Gràcia de Barcelona, i de participar en les decoracions dels carrers o en les barres de la festa del barri, entre d'altres.

En definitiva, és "un cul inquiet", es defineix. I probablement és per això que s'ha proposat "organitzar més i millors activitats". Però també vol "arribar a tots els racons de Mollet" i que els actes torrats també es facin a les zones amb menys activitat de la ciutat.

Pel que fa a la junta recentment estrenada, apunta que tots s'entenen molt bé i que són "una gran pinya". A més, es felicita per haver "incorporat gent molt jove a la junta", i això creu que hauria de servir perquè els més joves –principalment els tres vocals– encapçalin "un relleu generacional a Torrats". Per últim, vol que la colla segueix "creixent com s'ha fet fins ara" i garanteix que els torrats seguiran "passant-ho molt bé".

"Perdre no em treu la son"

D'altra banda, el cap de colla sortint, Aitor Millán, explica que "tocaven eleccions i ja no volia continuar" perquè "crema molt ser cap de colla, s'han de portar moltes coses i si no estàs al 200%, has de deixar-ho". I afegeix: "Hi ha molt pes sobre una sola persona".

Ara fa un pas al costat: "No estaré en primera línia, però estaré ajudant l'Albert". Això, i el fet que es mantinguin tres membres de la junta anterior, fa que la nova junta, segons Millán, sigui "continuista".

Pel que fa al balanç dels seus dos anys encapçalant Torrats, Millán assegura que "els resultats han estat molt bons", tot i que "hi ha qui només veurà que hem perdut dues festes majors, però guanyar o perdre no em treu la son". I clou: "Per mi era un somni tenir aquesta responsabilitat, i veure el suport de tantíssima gent és la major victòria".

Edicions locals