El Sevilla reflexionarà sobre la vida d'una estrella del rock, a Parets

El líder dels Mojinos Escozíos porta el monòleg 'La vida es rocanrol' a la Sala Basart de la Cooperativa

Cultura

El Sevilla reflexionarà sobre la vida d'una estrella del rock, a Parets
El Sevilla reflexionarà sobre la vida d'una estrella del rock, a Parets | Gruposmedia

Miguel Ángel Rodríguez El Sevilla, líder del grup de música molletà Mojinos Escozíos, presentarà dissabte (22.30 h) a Parets el seu darrer espectacle en solitari en format monòleg La vida es rocanrol. Serà en una actuació a la Sala Basart de la Cooperativa.

En acabar un concert dels Mojinos, El Sevilla entra al camerino fent pudor de rock'n'roll. Mentre es treu la seva roba de lleopard i els seus collars oxidats, no només es despulla per fora, sinó que també ho fa en cos i ànima, i confessa al públic com de dur és viure sent un rocker. I no és que sigui dur pel fet de ser un rocker, sinó que és dur pel fet de viure. "Anar-se a dormir a les 7 del matí no és rock'n'roll, llevar-se a les 7 del matí sí que ho és", assegura el cantant dels Mojinos Escozíos.

El Sevilla explicarà i reflexionarà sobre què pensa la seva mare dels seus cabells, de la seva roba o dels seus tatuatges. També parlarà sobre com educa als seus fills un tipus que té un grup anomenat Mojinos Escozíos. O què fa una estrella del rock quan li toca ser president de la seva comunitat de veïns. Miguel Ángel Rodríguez resoldrà aquests i molts altres dubtes en La vida es rocanrol.

El seu tercer monòleg

El Sevilla va decidir el 2015 pujar als escenaris en solitari per donar ales a la seva faceta de còmic des d'un vessant diferent del musical. Ho va fer aleshores amb l'espectacle Reflexiones del hombre lengua, en el qual pujava a l'escenari vestit de Sòcrates, presumint i demostrant que sabia de filosofia. I dos anys després va presentar el monòleg Frótamela, la historia de un genio en Torrevieja, amb el qual se centrava en la soledat que pateix el geni, esperant 200 anys dins de la llàntia d'Aladí.

Edicions locals