Martín Parejo queda novè classificat al salt de llargada del Mundial Paralímpic d'atletisme

L'atleta martorellesenc lluitarà dimarts per entrar a la final dels 100 metres llisos

Esports

Martín Parejo queda novè classificat del salt de llargada al Mundial Paralímpic d'atletisme
Martín Parejo queda novè classificat del salt de llargada al Mundial Paralímpic d'atletisme | Instagram Martín Parejo

Martorelles

Martín Parejo ha acabat al 9è lloc del salt de llargada del Mundial Paralímpic d'atletisme, que s'està celebrant a Dubai (Emirats àrabs Units). El martorellesenc no va poder lluitar per les medalles de la categoria T11 -atletes cecs- després d'assolir el seu millor registre de la cita intrnacional en un salt de 5,50 metres.  

El salt de Parejo es va quedar a 83 centímetres de la medalla de bronze, que va ser pel xinès Di Dongdong. "No es va poder saltar prou per lluitar per les medalles. No hi ha temps de lamentacions", deia en un missatge a Instagram Parejo. La millor marca de Parejo aquest any era de 6,15 metres. 

El martorellesenc, vinculat amb el Club Atlètic Mollet, competirà dimarts en la seva segona prova, i última, del Mundial Paralímpic d'atletisme, als 100 metres llisos. L'objectiu del martorellesenc és lluitar per les medalles i aconseguir un bitllet pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.  Per aquesta prova, Parejo té el hàndicap que no podrà córrer amb el seu guia, Albert Selva, que no ha pogut superar a temps una lesió muscular i ho farà amb Mark Ujakpor. 

Parejo competirà dimarts la primera ronda dels 100 metres llisos a les 6.06 h, hora peninsular, amb l'objectiu d'entrar a la semifinal, que tindrà lloc el mateix dimarts. La final dels 100 metres llisos se celebrarà dimecres. 

Edicions locals