Cros triomfal de l'Atlètic Mollet a Montélimar

D'entre la vintena de podis del club molletà, destaca el tercer lloc absolut de Juan López

Esports

Un dels moments del Cros de Montélimar.
Un dels moments del Cros de Montélimar. | Club Atlètic Mollet

Mollet del Vallès

El Club Atlètic Mollet va triomfar al Cros de Montélimar, de França, amb més d'una vintena de podis. El club molletà va participar diumenge a la prova atlètica amb una quarantena d'atletes fruit de l'agermanament de Mollet amb la ciutat francesa. El podi més destacat de l'equip molletà va ser el tercer lloc de Juan López a l'absolut masculí amb un temps de 25 minuts i 43 segons, a tan sols 13 segons del campió, Pierre Robert. 

L'Atlètic Mollet va ser rebut a la ciutat francesa amb tots els honors. "Va ser un cap de setmana fantàstic. Ens van rebre amb tots els honors institucionals a Montélimar i esportivament, va ser una molt bona experiència", admet el responsable tècnic del club molletà, Rogelio Vega. D'entre la vintena de podis, el club va arrasar en la categoria júnior amb les victòries d'Àlex Salgado i Ghuita Bahim, que van estar acompanyats amb els subcampionats d'Isaac Paradas i Clara Herráiz i els tercers llocs de Mohamed Akchych i Sara Roca. També, en la categoria benjamí femení el club molletà va ser protagonista amb els tres primers llocs amb la campiona Anna Sirat, la subcampiona Anna Solà i la tercera Amal Helal.

Després de l'èxit a Montélimar, el club d'atletisme francès s'ha compromès a fer una estada a Mollet d'una setmana durant la primavera del 2020, tot i que l'Atlètic Mollet també els ha convidat a participar en la pròxima cursa popular de Sant Vicenç, que tindrà lloc el 26 de gener.  

Edicions locals