Doble presentació de Sergi Mingote del llibre 'A pulmón'

Dijous passat l'acte va tenir lloc al CAR de sant Cugat i dimecres a Can Rajoler, de Parets

Esports, Rècord Guinness 14x1000 per Sergi Mingote

Doble presentació de Sergi Mingote del llibre 'A pulmón'
Doble presentació de Sergi Mingote del llibre 'A pulmón' | CAR Sant Cugat

Parets del Vallès

Sergi Mingote no es queda quiet quan torna a Catalunya i en sis dies ha presentat dues vegades el seu llibre, A pulmón. Seis ochomiles sin oxígeno en 367 días, de l'editorial Desnivel. Dijous passat va tenir lloc el tret de sortida amb l'acte al Centre d'Alt Rendiment, de Sant Cugat, i aquest dimecres davant els seus veïns i veïnes a Can Rajoler, a Parets. 

El llibre de l'alpinista Mingote narra en sis capítols la fita de pujar sis vuit mils sense oxigen en un any entre els cims del Broad Peak, K2, Manaslu, Lhotse, Nanga Parbat i Gasherbrum 2. "Em despullo en l'àmbit intern. Escric tot el que passo a les muntanyes. No hi ha cap línia escrita a casa, tot va començar el juny de 2018 amb el k2 i el Broaad Peak", admet Mingote, que remarca: "explico com afronto les meves pors".

A més, en el llibre també s'expliquen les accions solidàries que s'han vinculat amb el projecte 3x2x8000. El llibre tracta del rècord esportiu de Mingote i la seva vinculació solidària, que compta amb un total de 144 pàgines i el pròleg de l'alpinista i periodista rus Denis Urubko.

Edicions locals