Mollet en Comú aprova la nova executiva

El grup motor dels comuns es reconverteix en l'òrgan de direcció local

Política

Mollet en Comú aprova la nova executiva
Mollet en Comú aprova la nova executiva

L’Assemblea de Mollet en Comú ha aprovat per unanimitat les línies d’actuació, la reorganització i la nova executiva local, en l'assemblea que va tenir lloc divendres al Museu Abelló.

D’una banda, en el document titulat Construir l’alternativa 2019-2023, la formació es marca com a objectius el treball a la ciutat: barris, temes com el medi ambient, el feminisme i els serveis públics; la presència al carrer i el treball a l’Ajuntament.

D’altra banda, el grup motor que fins ara ha portat l’organització, es transforma en l’executiva local, un òrgan de direcció format per Roser Aguilar, Antonio Escribano, Marina Escribano, Gabriel Espinosa, Virginia Feria, Joaquim Fuertes, Raimon Gil, Xavier Huguet, Antonio Lopez, Emilia Macías, Mireia Marín, Mari Carmen Moya, Francisco Sancho, Josep Torrecillas i Maria del Mar Torres.

Els seus membres, escollits amb criteris diversos com la combinació d’experiència i recent aterratge a la política, presència de persones membres de comissions diverses, la paritat home dona, i la disponibilitat per tirar endavant el projecte, van ser triats per unanimitat.

Finalment, l’assemblea va donar un amplíssim suport a tres resolucions polítiques que versen sobre les restriccions de participació en el ple municipal, el cop d’estat a Bolívia, i el pacte PSC-Podem. Pel que fa a la resolució sobre la participació en el ple, els comuns exigeixen a l'equip de govern municipal PSC-Podem "tornar a l’status quo existent abans de l’estiu per tal de donar veu i participació efectiva a la ciutadania a través de les organitzacions socials i polítiques" i es comprometen a impulsar la revisió del ROM o reglament de participació ciutadana per tal d’ampliar els drets de tots els col·lectius de la ciutat.

I pel que fa a la resolució sobre el pacte PSC-Podem, Mollet en Comú considera que aquest nou govern local "serà un govern de continuisme, que de moment ha comportat més restriccions en la participació dels grups de l’oposició, de les entitats i de la ciutadania en general".

 

Edicions locals