La UD Molletense presenta els equips, la gespa i la graderia

El club de futbol molletà té prop de 270 esportistes aquesta temporada

Esports

La UD Molletense presenta els equips, la gespa i la graderia
La UD Molletense presenta els equips, la gespa i la graderia | UD Molletense

L'acte de presentació de la UD Molletense va tenir com a protagonista els 270 esportistes i les instal·lacions renovades del Camp Municipal de la Zona Sud. El club molletà va aprofitar la presentació del seu futbol base per inaugurar la nova gespa artificial i la nova graderia. 

Fa poques setmanes que la Molletense ja pot rodar la pilota a la seva renovada gespa artificial i fa uns mesos que compta amb una graderia lateral amb una pèrgola. "Estem molt satisfets de les instal·lacions. Hem fet un pas endavant, tot i que sempre hi ha coses a millorar com ara els vestidors o l'aparcament de terra", admet el president de la Molletense, Kiko Montoya, que es mostra molt satisfet de com està ara per ara el camp de la Zona Sud. 

Durant l'acte, el club molletà va presentar un total de 20 equips amb una escola, dos prebenjamins, cinc benjamins, quatre alevins, quatre infantils, dos cadets, un juvenil i un primer equip. "Portem ja algunes temporades que estem amb un gruix d'equips i jugadors similars. Creiem que per a la pròxima temporada podríem créixer amb les millores que s'han fet a les instal·lacions", remarca Montoya. 

Un dels equips destacats del club és el seu primer equip que aspira a recuperar la Primera Catalana, tot i que dissabte va perdre inesperadament contra un equip de la part baixa, el Cirera, 1 a 3. La Molletense ocupa el 6è lloc amb 20 punts, empatat amb el 5è, el San Juan de Montcada. "Tenim com a objectiu arribar a les darreres deu jornades entre els quatre primers classificats, després intentarem pujar", admet Kiko Montoya. El pròxim rival de la Molletense és el cuer, el Molinos, que suma sis punts i ve d'empatar contra la Gramenet. 

Edicions locals