Cs demana la creació d'una taula per impulsar el comerç local

La formació taronja també va presentar una moció al ple en defensa de les parelles de fet que es va aprovar per unanimitat

Política

Cs demana la creació d'una taula per impulsar el comerç local
Cs demana la creació d'una taula per impulsar el comerç local

El grup municipal de Ciutadans va presentar dilluns un prec al ple en què demanava al govern local la creació d'una Taula del Comerç Local un organisme que "analitzi la situació dels petits comerços i dissenyi les línies d'actuació per impulsar la seva presència a la ciutat".

"En els últims anys hem vist com establiments històrics de Mollet, per diferents raons, han abaixat la persiana. Des de l'Ajuntament hem d'apostar per un comerç proper i de qualitat que doni vida a la ciutat", deia la regidora de Cs, Eva Guillén.

En aquest sentit, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, recordava que fa uns mesos es presentava l'estudi previ del Pla de dinamització comercial i avançava que "ara iniciem la fase de formulació del pla d'acció que consistirà en prioritzar actuacions", deia. 

Cs també va presentar una altra iniciativa per defensar la igualtat entre les parelles de fet i els matrimonis en l'accés a les pensions de viduïtat, que "ha de equiparar-se al dels matrimonis". En aquest cas, la petició es va poder vehicular amb una moció, que va rebre el suport unànime de tots els grups. "No hi ha d'haver més traves burocràtiques per a les parelles de fet i considerem que ha d'igualar-la seva situació amb els matrimonis", deia el regidor Iván Garrido.
 
Finalment, Iván Garrido ha afirmat que "el nostre projecte es troba centrat en els problemes de la ciutat, i treballarem perquè totes aquelles propostes que els molletans ens traslladen es duguin a terme".


 

Edicions locals