El CB Mollet presenta prop de 420 esportistes per a la temporada 2019-2020

L'acte va tenir lloc divendres al Pavelló Plana Lledó

Esports

El CB Mollet presenta prop de 420 esportistes per a la temporada 2019-2020
El CB Mollet presenta prop de 420 esportistes per a la temporada 2019-2020

El CB Mollet manté el bon estat de salut amb prop de 420 esportistes entre 30 equips, dos veterans i una escola. L'equip molletà va celebrar divendres l'acte de presentació de la temporada 2019-2020 al Pavelló Plana Lledó, on va comptar amb la presència de diverses personalitats, entre elles el vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Francesc Xavier Santaló.

"Tenim una quantitat important de jugadors i jugadores aquesta campanya. Tot i que recordo que d'altres temporades hem tingut una xifra similar", admet el president Carlos Nuez, que destaca com un dels factors del bon estat de forma del club la seva estructura: "tenim dos sèniors masculins a lligues importants, EBA i Copa Catalunya, i a la base es competeix en bones categories també. A tot això, hem fet una aposta per potenciar el sènior femení, que està a la Segona Catalana".

D'entre els equips, el més multitudinari és l'escola amb prop d'una seixantena d'esportistes, d'entre 4 a 8 anys. "Fem una aposta des de fa temporades per tenir una escola àmplia. Els jugadors i jugadores no paguen cap quota mensual", diu Nuez, que afegeix que això és possible perquè l'escola té el cognom Zeta-3, el seu patrocinador.

Durant l'acte de presentació, els equips van fer-se les fotografies oficials de la temporada 2019-2020.

Edicions locals