El CF Mollet UE visita el fortí de l'Escola Esportiva Guineueta

L'equip barceloní és un dels tres equips del grup que encara no ha perdut cap partit a casa

Esports

| CF Mollet UE

Mollet del Vallès

El CF Mollet UE visitarà un dels fortins de la Primera Catalana, l'Escola Esportiva Guineueta. El conjunt de Barcelona és un dels tres únics equips que encara no ha perdut a casa i suma quatre victòries i dos empats. A tot això, se suma que el Mollet com a visitant tan sols ha pogut sumar un punt de 15 possibles.

"Vull pensar que el punt d'inflexió va ser a Tona", admet el tècnic del CF Mollet UE, Jordi López, perquè fa tres setmanes va ser quan el conjunt molletà va sumar el primer punt a domicili al camp osonenc. La tasca per aquest diumenge serà més complicada perquè la Guineueta és el tercer millor equip local i ocupa el 4t lloc amb 22 punts. "Les opcions de victòries a Guineueta passa per la personalitat, s'ha de tenir molta personalitat. L'entorn i l'ambient condiciona el partit si no estàs preparat perquè hi ha molt de suport per l'afició local", remarca López.

El repte del Mollet per aquesta temporada segueix sent lluny del Germans Gonzalvo perquè després de 14 jornades és el pitjor equip com a visitant amb un empat i quatre derrotes. "Fora de casa no hem estat competitius. Si analitzessin tots els partits, podríem trobar explicacions diferents. Però és una realitat que fins ara hem fet un punt fora de casa i si volem millorar a la classificació, hem de ser millors com a visitants", admet Jordi López. Tot i la ratxa com a visitant, el Mollet és 7è amb 17 punts.

Edicions locals