L'espectacle de carrer 'The incredible box', al Mercat Nadalenc

És aquest divendres a la plaça Prat de la Riba a la tarda

Cultura

L'espectacle de carrer 'The incredible box', al Mercat Nadalenc
L'espectacle de carrer 'The incredible box', al Mercat Nadalenc | Cia. La Tal

La companyia La Tal torna aquest Nadal a Mollet –després que l'any passat portessin el Carilló– per representar l'espectacle de carrer The incredible box. És aquest divendres a la plaça Prat de la Riba en tres funcions diferents (19 h, 19.30 h i 20 h).

Quan es va estrenar, fa 150 anys, The incredible box va ser un èxit. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del xou. Però la genialitat no s’hereta encara que, potser, al final de tant intentar ser magnífics ho aconseguiran. Tot plegat està emmarcat dins del Mercat Nadalenc de Mollet.

Un altre espectacle que es podrà gaudir a la fira serà el que portarà Jordi Monserdà amb l'itinerant Drac Manelic, de la companyia molletana Galiot Teatre (dissabte a les 19 h).

El Mercat Nadalenc

Concretament el Mercat Nadalenc, a la plaça Prat de la Riba, tindrà lloc divendres (de 18 h a 21 h), dissabte (de 10 h a 21 h) i diumenge (de 10 h a 15 h). I a més de les dues representacions, la plaça s'omplirà durant tot el cap de setmana amb estands que oferiran dolços, begudes calentes, regals o ornaments florals, entre d’altres. I tot plegat amb músiques nadalenques per ambientar la fira.

A més, tots tres dies hi haurà L'arbre dels desitjos, un taller de xapes decoratives i caldo solidari, organitzat per l'Associació Mollet Contra el Càncer. I també es podrà participar en l'escape room Salva el Nadal –l'entrada és d'1 euro per persona–, organitzat per Trapped & ESC Mollet.

Edicions locals