[VÍDEO] L'ADHEC presenta el Tió de la ciutat a YouTube

El tió molletà estarà exposat en tres botigues fins al 22 de desembre

Economia

[VÍDEO] L'ADHEC presenta el Tió de la ciutat a YouTube
[VÍDEO] L'ADHEC presenta el Tió de la ciutat a YouTube | ADHEC

L'Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC) va presentar dilluns el Tió de Mollet amb un vídeo-conte penjat a YouTube, amb el qual els infants descobreixen algunes pinzellades d'aquest personatge nadalenc que volta per diversos racons de la ciutat.

"El Tió va néixer als boscos de Gallecs i durant les festes de Nadal sempre passeja per Mollet". És per això que li encanta "veure com desperta el dia un matí d'hivern a Gallecs". Als matins hi va a Can Mulà i a les tardes es passeja pel parc de Les Pruneres. El Tió molletà, a més, "té gana ben sovint i coneix totes les fleques i pastisseries de Mollet". Però "menjar sucre fa venir set" i per això també coneix totes les fonts de Mollet.

El mateix Tió també s'adreça a la mainada: "Quan arriba el Nadal m'agafa una mena de sensació. És com que estimo més fort. Si a vosaltres també us passa, i us fa pessigolles el cor o la panxa, em podeu venir a veure. M'anima que em feu companyia i m'expliqueu com us ha anat el dia. S'apropa el Nadal i tinc ganes de fer-vos un bon regal".

El vídeo es va publicar dilluns, coincidint amb el primer dia en què l'ADHEC exposava diversos tions en comerços de la ciutat. Concretament, fins al 22 de desembre es podran trobar a Plataforma Càrnica (carrer Antònia Canet, 14), Antiga Ferreteria La Muñoza (avinguda Rivoli, 15) i Perruqueria Montse Casellas (avinguda Gaudí,16).

 

Edicions locals