El Mollet HC lliura 481 euros solidaris a l'Associació Catalana Síndorme Prader-Willi

L'acte de lliurament va tenir lloc divendres al pavelló annex del Riera Seca

Esports

Durant l'acte de lliurament dels diners solidaris.
Durant l'acte de lliurament dels diners solidaris. | Mollet HC

El Mollet HC va lliurar divendres els 481 euros solidaris a l'Associació Catalana Síndrome Prader-Willi. L'acte va tenir lloc al pavelló annex del Riera Seca i va comptar amb la presència de part de la directiva del club molletà encapçalada pel seu president, Leo Conde, i membres de l'associació, entre aquests, Raúl Castillo, que va ser jugador del Mollet en la categoria Nacional Catalana.

La recaptació dels diners solidaris va tenir lloc durant l'acte de presentació dels equips de la temporada 2019-2020 del club el 16 de novembre. L'acció estava emmarcada dins la campanya Petits gestos que mouen el món.  

La Síndrome Prader-Willi és una malaltia rara d’origen genètic amb una expressió clínica complexa que afecta múltiples sistemes de l’organisme. En general no és hereditària, ni està relacionada amb el sexe, ni l'ètnia o condició de vida. La incidència és aproximadament d’1 entre 15.000 a 20.000 persones. Les característiques principals inclouen hipotonia muscular, gana insaciable, obesitat (si no es controla la dieta), hipogonadisme i desenvolupament sexual incomplet, retard en les etapes evolutives, retard mental o funcional en diferents graus, baixa estatura (si no se segueix tractament amb hormona de creixement), mans i peus petits i problemes de comportament.

Edicions locals