Els plens de Mollet i Sant Fost demanaran a Renfe un pla de transició a l'estació

Es reclamen mesures d'ajuda a les persones amb mobilitat reduïda per travessar les vies

Societat

Els plens municipals de Mollet i Sant Fost han aprovat sengles mocions aquesta setmana per reclamar a Renfe un pla de transició per a les persones amb mobilitat reduïda i de vigilància mentre no estiguin executades les futures obres d'adequació de l'estació de Mollet-Sant Fost.

Al ple molletà, l'associació Adimo i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès presentaven la proposta que pretén que "les persones amb mobilitat reduïda puguin creuar les vies pel pas habilitat amb total seguretat i vigilància", exposava Jaume Girbau, president d'Adimo. "L’existència de barreres arquitectòniques fa que en alguns casos la gent opti per creuar directament les vies pel pas a nivell no vigilat que es troba al final de l’andana en sentit Barcelona, el que pot arribar a tenir conseqüències fatals", deia.

En concret, la moció demana a Renfe que adopti un Pla de Transició mentre durin les obres de remodelació de l’Estació de Mollet Sant Fost que faciliti a les persones amb problemes de mobilitat travessar les vies pel pas habilitat amb total seguretat i vigilància, establint a aquests efectes una persona responsable per a l’acompanyament i ajuda de tota aquella persona que requereixi aquest servei.

El ple molletà va aprovar per unanimitat la moció, que a Sant Fost va ser presentada per En Comú Podem i que també va comptar amb el suport de tots els grups.

Edicions locals