Victòria de mèrit del Recanvis Gaudí Mollet contra el Salou (90-73)

Els molletans mantenen el pols pels primers llocs amb Sant Adrià, Cornellà i Mataró

Esports

| Albert Raga

Mollet del Vallès

Victòria de mèrit del Recanvis Gaudí Mollet contra el Salou, per 90 a 73, per mantenir el pols de les primeres posicions. L'equip de Josep Maria Marsà va marcar diferències dels primers compassos i Javi Rodríguez va ser novament el millor del partit, amb 23 punts i 7 rebots. 

El Mollet va sanar la dolorosa derrota de la jornada passada a la pista del penúltim l'Olivar, contra un equip tarragoní, que aspirava a situar-se entre els primers classificats.  Ja al primer quart, el Mollet aconseguia nou punts d'avantatge, 29 a 20, i al descans ja era de 13, 54 a 41. A la represa, el Mollet no va donar cap opció als visitants i va seguir ampliant la diferència fins als 17 punts d'avantatge. 

El Mollet tanca l'any al quart lloc del grup C-B, de la Lliga EBA, amb 8 victòries i 4 derrotes, empatat amb Sant Adrià, Cornellà i Mataró, que són segon, tercer i cinquè respectivament. El líder del grup és el Tarragona, que es manté en solitari amb 11 victòries i tan sols una derrota, la que va patir contra el Mollet. 

Edicions locals