Jordi Serra i José Coego, seleccionats per a l'Allstar de Copa Catalunya

El partit de les estrelles tinddrà lloc el 25 de gener a Granollers

Esports

Jordi Serra i josé Coego, seleccionats per a l'Allstar de Copa Catalunya
Jordi Serra i josé Coego, seleccionats per a l'Allstar de Copa Catalunya

Jordi Serra, del Recanvis Gaudí Mollet B, i José Manuel Coego, de l'Escola Sant Gervasi, han estat convocats per participar en la quarta edició del partit Allstar de Copa Catalunya. El partit tindrà lloc el 25 de gener al pavelló municipal de Granollers i servirà per veure els millors jugadors de la màxima categoria catalana de bàsquet.

Coego és el jugador més en forma de la categoria amb una mitjana de 22 punts per partit i amb un total anotador de 242 punts. El pivot és el màxim anotador del grup, en tirs lliures i de dos. Amb aquestes dades, el pivot col·legial ha aconseguit el 29% dels punts totals del seu equip, que ocupa el 9è lloc amb 6 victòries i 6 derrotes. 

Pel que fa a Serra, és l'11è màxim anotador del grup 1 amb una mitjana de 12 punts per partit i cada 19 minuts anota un triple. Unes xifres que ajuden al seu equip, el Recanvis Gaudí Mollet B, que se situa 8è amb 7 victòries i 5 derrotes.

Amb el partit Allstar, també se celebra un concurs d'esmaixades amb la participació de Xavi Caminal, de l'Escola Sant Gervasi.

25 i 26 de gener

Dissabte 25 a la tarda es disputarà l'Allstar masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d'esmaixades; mentre que diumenge 26 serà el torn de l'Allstar femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples.

Edicions locals