L'Empresa Expertus entra en concurs de creditors

Les treballadores, entre ells els encarregats de la neteja dels equipaments municipals de Mollet, temen no poder cobrar

Economia

L'empresa Expertus, encarregada de la neteja dels equipaments municipals de Mollet, va entrar en concurs de creditors el passat dia 2 de gener. Una situació que podria deixar sense cobrar als treballadors que diuen estar passant moments complicats.

"Ens està afectant econòmica i emocionalment", explicava la presidenta del comitè d'empresa, Beatriz Tórtola. Per aclarir la situació actual, divendres es reuniran amb l'advocada que els porta el cas.  

En concret, els empleats tenen pendent de cobrar la nòmina de desembre i la paga extra de Nadal, ja que el consistori molletà, que s'havia compromès en fer efectius els pagaments pendents, s'hauria endarrerit. Sí que haurien cobrat la nòmina d'octubre i la de novembre.

Malgrat tot, aquest Nadal els treballadors han pogut tenir regals de Reis per als petits de casa, gràcies a la recollida de joguines que impulsat el Club HC Mollet.

El grup Expertus, amb seu a Sant Cugat del Valès, dóna feina a unes 8.000 persones a tot l'Estat. A la província de Barcelona hi ha més de 300 treballadors contractats de manera directa o indirecta per la companyia, entre ells els encarregats de la neteja de les instal·lacions municipals de Mollet.

Edicions locals