L'Escola Sant Gervasi femení tanca la primera volta amb un ple de victòries

L'equip apunta a l'ascens de categoria i aquest cap de setmana disputarà el derbi contra el Mollet al Plana Lledó

Esports

L'Escola Sant Gervasi femení tanca la primera volta amb un ple de victòries
L'Escola Sant Gervasi femení tanca la primera volta amb un ple de victòries | Arxiu

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

L'Escola Sant Gervasi femení va guanyar diumenge a la pista del Sant Nicolau B, per 57 a 72, i va encadenar un ple de victòries a la primera volta del grup 1 de la Segona Catalana. "Teníem clar que estaríem competint amunt, però no que guanyaríem tots els partits de la primera volta", admet l'entrenador, Carles Paredes, que adverteix: "anem partit a partit".

El conjunt femení està format per un gran nombre de joves jugadores que la temporada passada van patir el descens de categoria, però la plantilla es va poder mantenir i es va reforçar amb una jugadora destacada, i veterana, Anna Roser. "Anna Roser havia estat en la nostra etapa de Copa Catalunya i està sent molt important per donar el punt de veterania i joc interior que ens va faltar el curs passat. A més, tenim un equip molt jove, de molta qualitat i molt compromeses", adverteix Paredes, que tot i la bona dinàmica, és conscient de la dificultat de pujar de categoria.

Les noies del Sant Gervasi són líders destacades amb 13 victòries i afronten la segona volta amb un marge de dues derrotes amb les segones, el JET Sermatec. "No pensem en l'ascens. Anem partit a partit i el proper és contra el Mollet", remarca l'entrenador. El derbi molletà tindrà lloc dissabte, a les 19.30 h, al Plana Lledó, i les col·legials són les favorites. El Mollet ocupa l'antepenúltim lloc amb tres victòries i al partit de la primera volta el sant Gervasi va guanyar clarament, per 81 a 39.

Edicions locals