Un vicepresident del CF Mollet UE crea una plataforma de socis per fer fora el president Jordi Candela

José Gómez Reina recollirà signatures amb 'Salvem el CF Mollet' per presentar una moció de censura, mentre que el club creu que aquest moviment no tindrà el suport de la massa social

Esports

Captura de pantalla del perfil twitter de la plataforma Salvem El CF Mollet
Captura de pantalla del perfil twitter de la plataforma Salvem El CF Mollet

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El vicepresident primer del CF Mollet UE, José Gómez Reina, més conegut amb el sobrenom de Bobi, ha posat en marxa des d'aquest dilluns la plataforma Salvem el CF Mollet, que agrupa una desena de socis de l'entitat i s'ha donat a conèixer mitjançant les xarxes socials. "Volem recollir signatures i fer fora el president Jordi Candela", admet José Gómez Reina, de 71 anys i empresari.

Gómez Reina va entrar a la junta directiva del CF Mollet UE el 2018 i des de fa prop de mig any, explica ell mateix, que ja no fa cap funció. "Encara no he presentat la meva dimissió, però ho faré d'aquí poc", explica Bobi, que es queixa que no el feien cas: "vaig portar un entrenador per dirigir el primer equip aquesta temporada i no el van voler. L'objectiu de la plataforma és desenvolupar el nostre projecte, que no és altre que pujar a la Tercera Divisió però a la directiva de Candela no fa res".

 

 

La plataforma Salvem el CF Mollet té la intenció de recollir signatures al Camp Municipal del Germans Gonzalvo en els pròxims dies amb l'objectiu de presentar una moció de censura contra Jordi Candela. 

El club creu que la plataforma no tindrà seguiment

Pel que fa al president del club, Jordi Candela, admet que la presència de Gómez Reina en el dia a dia de la directiva és inexistent des de fa ja mesos. "Va intentar portar un entrenador a esquenes del club, quan aquest estava en una altra entitat. Això no pot ser", explica Candela, que remarca viure l'entitat "en un moment molt tranquil i esportivament satisfactori després de l'ascens del primer equip a la Primera Catalana" i afegeix que no creu que tingui recorregut aquesta plataforma com tampoc ho va tenir l'Elefant Rojo, que va ser una plataforma de socis que també van intentar fer front sense èxit a la directiva de Feliu Tura i Jordi Candela el 2018.

 

 

Edicions locals