El Club d'Escacs Mollet inicia el curs amb cinc cares noves

L'equip de Divisió d'Honor comença la temporada dissabte a Sant Cugat

| Club d'Escacs Mollet

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Club d'Escacs Mollet s'ha reforçat amb cinc cares noves per afrontar la seva sisena temporada a la Divisió d'Honor, que és la màxima categoria catalana. L'equip molletà debutarà dissabte a la primera jornada a domicili contra el Sant Cugat.

D'entre les cares noves, destaca Ana Matnadze, de 36 anys i d'origen georgià, que fa anys que està establerta a Catalunya i que actualment és considerada com la segona millor jugadora d'escacs d'Espanya. Tot i que el club també s'ha reforçat amb mestres internacionals com són Joan Mellado o l'argentí Mario Villanueva, un jove prometedor francès Erwan Lever i un experimentat històric Joaquim Travesset, que va estar vinculat molts anys al Sant Andreu. "Aquesta temporada hem aconseguit amb els fitxatges tenir una plantilla molt compensada, de fet és la plantilla més compensada dels sis anys a la Divisió d'Honor", admet el president del Club d'Escacs Mollet, Ramón Caro.

L'objectiu d'aquesta temporada 2020 del club molletà és quedar entre els quatre primers classificats. "Intentarem quedar entre els quatre millors equips, però el sistema de competició és enganyós perquè pots guanyar tots els partits de la fase regular però després pots quedar eliminat pel títol si perds als quarts de final, com ens va passar l'any passat", recorda Caro, qui, amb tot, es mostra il·lusionat amb l'equip format perquè manté jugadors importants al club, com ara Leo Krysa o el molletà Pere Garriga, entre altres.

En busca de patrocinadors

El president del club molletà demana ajut econòmic per seguir mantenint un equip de primer ordre a la màxima categoria catalana, que pugui injectar prop de 3.000 o 4.000 euros.

Edicions locals