L'Ajuntament vol definir els futurs usos de l'espai Mollet Hub amb un procés participatiu

El regidor, Raúl Broto, explica que es vol obrir l'equipament a àrees com ara l’economia digital o l’agricultura ecològica

Economia

L'Ajuntament vol definir els futurs usos de l'espai Mollet Hub amb un procés participatiu
L'Ajuntament vol definir els futurs usos de l'espai Mollet Hub amb un procés participatiu

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona treballaran conjuntament per definir els futurs usos de l’espai Mollet Hub, situat a l'avinguda Jaume I, que actualment acull els serveis d’emprenedoria i joves d’EMFO. Aquesta definició d'usos es realitzarà per mitjà d'un procés participatiu que finalitzarà abans de l’estiu.

Aquest dilluns, ha tingut lloc al Mollet Hub una reunió anomenada kick-off on estan convocats experts de la UAB i responsables de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de diferents àmbits.

Aquesta sessió ha donat el tret de sortida al procés participatiu per definir els usos del MolletHub i que servirà per realitzar un esbós de mapa local d’actors i d’iniciatives d’innovació urbana. Aquestes iniciatives inclouen experiències en l’àmbit de l’educació, la fabricació avançada i de l’emprenedoria.

En aquest sentit, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Innovació i Participació, Raúl Broto, ha recordat que “des que es va posar en marxa el Mollet Hub, al marge de treballar l’emprenedoria, els projectes per a joves o la promoció econòmica i empresarial, ja vam dir que volíem anar més enllà i escoltar les inquietuds de la ciutadania per promocionar encara més aquest espai, per exemple, en àrees com ara l’economia digital o l’agricultura ecològica”.

Broto, també ha volgut agrair “la implicació de la UAB, ja que la seva experiència ens ajudarà a potenciar encara més un dels espais de present i futur clau de Mollet i fer-ho, també, amb la participació dels molletans i les molletanes”.

En aquests moments, l’espai Mollet Hub compta amb els serveis d’emprenedoria i joves d’EMFO, però la intenció és avançar en la definició dels usos d’aquest centre per tal que esdevingui un espai d’innovació que impacti en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Mollet.

Edicions locals