Youssef Essabani, de Mollet, i Olga Pons, de Parets, guanyen la Cursa Popular Sant Vicenç

En la distància de 5 km, el CA Mollet completa el podi masculí amb tres atletes

Esports

Youssef Essabani, de Mollet, i Olga Pons, de Parets, guanyen la Cursa Popular Sant Vicenç
Youssef Essabani, de Mollet, i Olga Pons, de Parets, guanyen la Cursa Popular Sant Vicenç

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Youssef Essabani, de l'Atlètic Mollet, i Olga Pons, de l'Atletisme Parets, han guanyat la 21a Cursa Popular Sant Vicenç. Prop de 1.100 corredors han pres part a la cursa molletana aquest matí entre les distàncies de 5 i 10 km. 

Essabani ha anat amb el grup dels escollits fins passat el kilòmetre 6, quan ha decidit marxar per Gallecs tot sol. L'atleta local, que s'estrenava a la cursa molletana, ha travessat la línia de meta amb un temps de 33 minuts i 16 segons. "Aquest és el meu primer any a Mollet i no coneixia el circuit. Sincerament, m'ha agradat el circuit perquè és dur", ha explicat el campió en acabar la cursa. El podi s'ha completat amb Marc Trassera, del CA Vic, amb 33'49'' i tercer, Alfred Rodríguez, de l'Alcoi, amb 34'28''. 

En categoria femenina, Olga Pons ha estat la clara guanyadora amb un temps de 39 minuts i 58 segons, amb un marge d'1 minut i 2 segons amb la segona, Cristina Solé, del Run4us. "M'havien dit que era molt dura però l'he gaudida molt. Primer passant pel poble, amb molta animació, i després a Gallecs ja es complica. És molt divertida", ha explicat Pons, que debutava a Mollet i que és una habitual dels triatlons. En tercer lloc ha quedat Ana bleén, del Fisio Granollers, amb un crono de 41'04''. 

El CA Mollet completa el podi masculí dels 5 km

El CA Mollet va ser protagonista al podi masculí amb els tres calaixos ocupats per atletes locals. El campió ha estat Jan Soler, que ha guanyat amb un temps de 16 minuts i 40 segons. El segon ha estat Álex Lozano i tercer, Marçal Herráiz. El podi femení també ha comptat amb una atleta local, Sraa Roca. La campiona ha estat Júlia De la Piedra, del FC Barcelona, i segona, Cristina Landa, de l'Avinent Manresa.   

Edicions locals