La plataforma Salvem el CF Mollet UE demana una taula de diàleg amb la directiva del club

L'expresident Alfonso López s'afegeix al grup motor que encapçala José Gómez Reina i és contrari a la gestió de Jordi Candela

Esports

El grup motor de la plataforma Salvem el CF Mollet UE
El grup motor de la plataforma Salvem el CF Mollet UE | JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

La plataforma Salvem el CF Mollet UE demana a la directiva del club la creació d'una taula de diàleg per consensuar decisions. Ho va comunicar ahir dimarts durant l'acte de presentació del seu grup motor a Mollet, que està encapçalat per l'actual vicepresident José Gómez Reina Bobi. Tot i que des del club declinen fer declaracions, segons fonts del mateix apunten que fins aleshores no han rebut cap petició formal.

La plataforma neix amb l'objectiu per "millorar la situació del club", va dir Gómez Reina, que adverteix comptar amb un suport d'un grup d'empresaris disposat a invertir més de 200.000 euros en el seu projecte esportiu: "jo tenia una il·lusió de pujar a la Tercera Divisió perquè hi havia una empresa que posava 225.000 euros i mira que han fet amb el meu projecte... jo ara no puc ni apropar-me en allà". A més, Bobi vol eliminar l'augment de 20 euros en la quota del futbol base i promet tenir una directiva "que ningú cobri diners del club". 

El grup motor de la plataforma -que segueix demanant la dimissió de Jordi Candela- està format per un grup d'empresaris, entre aquests hi ha Alfonso López, que va ser president del CF Mollet amb José Gómez Reina com a directiu. La plataforma té la intenció pròximament de recollir signatures entre la massa social del club.

Edicions locals