CCOO defineix els reptes de futur amb assemblees obertes

La Marineta acollia dimarts una d'aquestes reunions territorials del sindicat

Economia

CCOO defineix els reptes de futur amb assemblees obertes
CCOO defineix els reptes de futur amb assemblees obertes

Mollet del Vallès

La Marineta va acollir dimarts la presentació a Mollet de la segona Assemblea sindical oberta (ASO) de CCOO de Catalunya, un espai de trobada per marcar estratègies de futur del sindicat.

"És un procés participatiu entre tota l'afiliació –i aquelles persones amb qui compartim espais– previ al congrés que començarà a la tardor i on volem definir prioritats de l'entitat per fer front a les transformacions que es viuen al món laboral", explicava Dolors Llobet, secretària d’Atenció a l’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya.

Segons Llobet, els reptes de futur amb què es troba el sindicat són àmbits com l'emergència climàtica, la digitalització i el canvis tecnològics, el canvi demogràfic, els feminismes... "El problema davant aquests reptes és que el punt de partida després d'una gran crisi social és d'una societat amb grans desigualtats que fa difícil que la gent pugui tenir un projecte de vida digna. Des d'aquest punt de partida hem de determinar quines són les necessitats i reivindicacions que nosaltres hem de fer", explicava Llobet.

Es faran assemblees a diverses poblacions i cap al mes de juny hi haurà una assemblea final a Barcelona per triar quines són les propostes prioritàries, que el sindicat es compromet a incloure en el pla d'actuació que s'haurà d'aprovar en el proper congrés.

Edicions locals