L'Ajuntament promou un espai de treball animalista

La reunió amb entitats i col·lectius età prevista per a la propera setmana

Societat

La Regidoria de Respecte Animal de l'Ajuntament, encapçalada per Núria Muñoz, posarà en marxa un nou espai de treball destinat a garantir el benestar animal i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania.

D’aquest espai en formaran part entitats, voluntaris i tots aquells actors que tenen a veure amb el món animalista. Aquest espai de treball es formalitzarà amb una primera reunió amb tots els agents implicats, que està prevista per a la setmana que ve.

Se celebrarà una primera reunió de la coordinadora tècnica com a punt de partida d’un "immediat treball conjunt on es debatran un seguit de pautes destinades a garantir el benestar animal i la convivència amb tota la ciutadania", apunten fonts municipals.

Demandes d'Espai Gos

D'altra banda, l'entitat animalista Espai Gos, que ha anunciat que assistirà a la reunió, ha presentat algunes de les seves demandes com a col·lectiu. Les prioritàries serien abolir les zones d'exclusió canina, com el Parc de les Pruneres i de  Pau Casals, i, en cas necessari establir horaris i normes d'ús. També demanen que es permeti l'accés de gossos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i als equipaments cívics municipals i la senyalització al Parc de Can Mulà d'un espai per a les persones amb gos, amb una estructura amb un impacte visual baix i normalitzar l'aprofitament del parc per tots els usuaris.

Edicions locals