El Recanvis Gaudí Mollet es disputa la Lliga Catalana a Quart

L'equip de Josep Maria Marsà jugarà la semifinal contra el conjunt amfitrió dissabte

Esports

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet disputarà la Final a Quatre de la Lliga Nacional Catalana d'EBA aquest cap de setmana al Pavelló Esportiu Municipal de Quart, a Girona. El conjunt molletà es jugarà les garrofes per passar a la final contra l'amfitrió i principal favorit per guanyar la 38a edició de la copa catalana, el Quart. L'altra semifinal enfrontarà el CB Vic contra el BBA Castelldefels.

El Mollet té el rival més dur dels finalistes perquè, a més de ser l'amfitrió, és el vigent campió de la competició. El Quart, de Carles Ribot, i amb un Jordi Bataller en plena forma, va obtenir el passaport per a aquesta Final a Quatre en vèncer a quarts de final el Salou, per 69 a 53 i amb 15 punts d'un destacat Edu Boja. El Mollet de Josep Maria Marsà també va dominar l'anterior eliminatòria, a partit únic, contra el Sese, per 83 a 63. A l'edició del 2019, els gironins van ser superiors al CB Igualada i van guanyar per 59 a 52.

Vic contra Castelldefels

Si el Recanvis Gaudí Mollet guanyés contra els gironins, es veuria a la final de diumenge contra el vencedor de l'altra semifinal entre el CB Vic - BBA Castelldefels. El conjunt osonenc, entrenat per Adrià Alonso i liderat per Pep Ortega i Juli Garrote, es veurà les cares contra els del Baix Llobregat, de Raúl Martínez, que té com a jugadors destacats Eric Mañes i Andreu Sesé.

Edicions locals