Josep Cot no es presentarà a la Presidència del Casal Cultural

Ell ha format part de diferents Juntes del Casal i de períodes de presidència des del 1980

Societat

Josep Cot no es presentarà a la Presidència del Casal Cultural
Josep Cot no es presentarà a la Presidència del Casal Cultural | Arxiu

El president del Casal Cultural de Mollet, Josep Cot, ha anunciat que no es tornarà a presentar com a candidat a la presidència.

Cot feia pública la seva voluntat en l'últim butlletí de l'entitat: "Com que m'estimo molt el Casal, i per motius estrictament personals i familiars, crec que ha arribat l'hora de donar un pas al costat i que una nova persona, amb més disponibilitat, assumeixi la direcció del Casal", expressava a l'editorial del butlletí.

En l'escrit, Cot agraeix "l'oportunitat d'haver pogut desenvolupar aquest projecte cultural tan interessant" i dóna les gràcies "a les persones que hi han col·laborat pel seu suport i entusiasme per dur-lo a terme".

Amb tot, Cot, que havia format part de diferents Juntes del Casal i de períodes de presidència des del 1980, assegura que continuarà "col·laborant amb el Casal, perquè aquest sentiment no es perd mai".

Aquest dimecres finalitzava el termini per presentar candidatures, les quals es faran públiques el pròxim dia 12.

No serà fins al 25 de febrer quan els socis podran votar els 7 patrons. Posteriorment, els patrons nats també escolliran els seus 7 patrons. Està previst que sigui el dia 5 de març quan es constitueixi el nou patronat.

Edicions locals