L'Ajuntament de Mollet contracta el número 3 de Podem per treballar en el projecte Smart City

Alberto Murillo serà responsable de programa

Societat

Alberto Murillo
Alberto Murillo | Arxiu

Alberto Murillo, secretari d'Organització de Podem Mollet i número 3 a la llista de la formació lila a les eleccions del maig, ha començat aquesta setmana a treballar com a personal eventual a l'Ajuntament de Mollet "fent funcions tècniques", apunten fonts del consistori.

Murillo, informàtic de professió i que va ser regidor el mandat passat, serà responsable de programa, un càrrec de nova creació, des del qual desenvoluparà dos "grans projectes que són molt importants per a la ciutat i una aposta del govern", apunten fonts municipals. En concret, serà el responsable de dos dels quatre programes estratègics transversals que es van presentar al novembre amb el nou cartipàs i la nova organització sorgida de l'acord de govern entre PSC i Podem: Ciutat Digital-Smart City i Ciutat Educadora, cívica i saludable, tots dos emmarcats dins l’àrea que coordina el regidor Raúl Broto. Dins del programa Smart City coordinarà, per exemple, activitats del Mollet Hub.

Com a responsable de programa Murillo cobrarà 45.000 € bruts anuals, un sou que va quedar aprovat al juliol en el punt en què s'aprovaven les retribucions dels regidors i del personal eventual de confiança o assessorament especial. De moment, segons ha confirmat l'Ajuntament, és l'únic responsable de programa contractat.

Edicions locals