Carmen Sánchez inicia la temporada de pista coberta amb un tercer lloc al català absolut

L'atleta molletana, recent vinculada al Valencia Club Atletismo, segueix amb la planificació pel Campionat d'Espanya

Esports

Carmen Sánchez inicia la temporada de pista coberta amb un tercer lloc al català absolut
Carmen Sánchez inicia la temporada de pista coberta amb un tercer lloc al català absolut | Federació Catalana Atletisme: Toni Cabrera

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

La molletana Carmen Sánchez ha començat la temporada de pista coberta amb el tercer lloc del Campionat de Catalunya absolut dels 400 metres, que va tenir lloc ahir diumenge a Sabadell. "M'estic preparant per assolir l'objectiu de lluitar per les medalles del Campionat d'Espanya", ha explicat Sánchez, que aquesta temporada ha fitxat pel Valencia Club Atletismo. 

L'atleta sortia d'una lesió de finals de l'any 2019 i això havia minvat la seva preparació, sent aquest diumenge la primera cursa que feia dels 400 metres en pista coberta. "Havia preparat el català per fer una bona primera cursa, i la segona, a la final, faria el que pogués", ha admès la molletana, que es mostrava satisfeta del registre a la semifinal perquè va passar amb la millor marca, de 54.77 segons, sent aquest el nou rècord en un Campionat de Catalunya.

A la final va dominar els 400 metres fins al darrer moment i va acabar sent medalla de bronze amb un registre de 54.96 segons. La guanyadora de la prova va ser Sara Gallego, de L'Hospitalet, que signava un nou rècord del català amb 54.71 segons, superant el que havia registrat la molletana a la semifinal. "Tot ha sortit segons el que estava planificat, fent una primera cursa molt forta. He fet la final amb les forces que em quedaven i ja als últims metres, m'he vist superada", ha dit Sánchez.

La planificació de l'atleta molletana és arribar amb les millors condicions al Campionat d'Espanya absolut de pista coberta, que tindrà lloc a Ourense, Galícia, del 29 de febrer a l'1 de març. Abans, Carmen Sánchez participarà al prestigiós Meeting Inteernacional de Sabadell. 

El Valencia Club Atletismo fitxa a Sánchez

Després d'uns anys vinculada amb el FC Barcelona, la molletana s'ha incorporat aquesta temporada al Valencia Club Atletismo. "No tenia pensat marxar, però l'oferta era molt millor en tots els aspectes i vaig decidir acceptar fitxar pel Valencia", ha comentat Sánchez, que es mostra satisfeta per la millora i per incorporar-se "al club més potent femení de l'atletisme". Tot i fitxar per l'equip valencià, la molletana continuarà amb els seus entrenaments entre la pista de la Mar Bella, de Barcelona, i la Pedra Salvadora, de Mollet.

Ingrid Andrés, quarta

La paretana Ingrid Andrés, del FC Barcelona, va participar també al Campionat de Catalunya de pista coberta i va ser quarta a la final dels 60 metres llisos. L'atleta, vinculada amb el grup d'entrenament de Raúl Gràcia al CA Mollet, va ser quarta amb un registre de 7.83 segons, quedant-se a tan sols sis centèsimes de les medalles. 

Edicions locals