L'Atlètic Mollet fa història en classificar sis equips per a l'estatal de cros

El club molletà puja a set podis del català disputat a Mataró

Esports

Equip sub-18 masculí de l'Atlètic Mollet
Equip sub-18 masculí de l'Atlètic Mollet | CA Mollet

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Club Atlètic Mollet ha fet història en classificar sis equips pel Campionat d'Espanya de cros, que tindrà lloc el 23 de febrer a Sòria (Castella i Lleó). El club molletà va ser una de les entitats més destacades durant la disputa del Campionat de Catalunya de cros, a Mataró, pujant fins a set vegades diumenge al podi.

El club molletà va classificar a sis equips, dels set que va presentar, que podien assolir el bitllet per a l'estatal. L'Atlètic Mollet es va proclamar campió de Catalunya amb l'equip juvenil masculí; subcampió amb el júnior masculí i el cadet femení; i va ser tercer amb el júnior femení i el cadet masculí. A més, el sub-23 masculí va quedar quart classificat i també disputarà l'estatal. "És una fita històrica pel club i som el millor club de Catalunya. Mai abans havíem aconseguit classificar tants equips a un estatal: anem amb sis equips i una trentena d'atletes", destaca el responsable tècnic de l'Atlètic Mollet, Rogelio Vega, que es mostra satisfet del nivell dels seus pupils: "aquest és el resultat de molts anys treballant pel corredor, en crear un bon ambient de club i en la bona tasca de molts entrenadors que han passat i que estan al club". 

En l'àmbit absolut masculí, el club va aconseguir una meritòria vuitena plaça, mentre que en la categoria sub-10, David Escribano va ser segon classificat i l'equip femení va guanyar el títol català.

Parets i Montornès també participen

Al Campionat de Catalunya de cros també van prendre part l'Atletisme Parets i l'Atletisme Montornès. Els paretans van sumar un podi amb el tercer lloc del cadet Martí Ullar, mentre que els montornesencs van fregar el podi amb el quart lloc de Miquel Corbera al júnior masculí.

Edicions locals