Oriol Olivé, de l'Elefant Rojo, nou director general del CF Mollet UE

La directiva del club centenari s'amplia també amb Antonio Yetor

Esports

Oriol Olivé, de l'Elefant Rojo, nou director general del CF Mollet UE
Oriol Olivé, de l'Elefant Rojo, nou director general del CF Mollet UE

Mollet del Vallès

Oriol Olivé, de 46 anys, torna al CF Mollet UE com a director general. Així ho va aprovar la junta directiva del club centenari aquest dimarts i que d'aquesta manera amplia els seus membres fins a una dotzena. Juntament amb Olivé, que també serà vicepresident, entra Antonio Yetor, com a vocal.

Olivé assumirà la tasca de director general, que vol dir coordinar les àrees econòmica, social i esportiva. "Acabo d'aterrar i el primer que he fet, juntament amb el director esportiu Paco Barrero, és reforçar el primer equip", admet el nou director general, que aquest dijous van presentar el porter Guillem Ruiz i el mitjapunta Joel Brey, que procedeix del San Cristóbal. 

Oriol Olivé torna al club del qual va marxar el 2010 després de tres anys exercint també de director general, aleshores amb Feliu Tura com a president. Fa uns anys, Olivé va ser una de les cares visibles de la ja desapareguda plataforma Elefant Rojo, que va opositar contra Tura i l'ara president, Jordi Candela. "Va ser un moviment positiu, que en una assemblea vam perdre tota la força que crèiem tenir. Jo personalment sempre he estat pendent del Mollet i amb Jordi Candela hem apropat postures, fins avui", diu Olivé, que es mostra il·lusionat de sumar-se al projecte de Candela. 

Per la seva part, Jordi Candela considera fer un pas endavant afegir a la directiva a Oriol Olivé i Antonio Yetor. "Amb Oriol Olivé guanyem una persona reconeguda dins del futbol català amb molta experiència que ens farà millorar en totes les facetes i també confiem en la tasca de Yetor, que havia estat a l'EC Granollers", explica Candela.

Edicions locals