Èxit de la desena edició de la Fira del joguet

L'activitat, organitzada per l'Associació de Col·leccionistes de Mollet, es va realitzar al Mercat Vell

Cultura

Èxit de la desena edició de la Fira del joguet
Èxit de la desena edició de la Fira del joguet | Víctor León

L'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca va organitzar dissabte la 10a edició de la Fira del joguet i còmic antic, i de col·lecció. Va ser al Mercat Vell durant tot el dia i amb una alta afluència de gent. "Va ser un continu de gent", diu Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'entitat, qui afegeix que "fins i tot al migdia –quan normalment està bastant buit– hi va haver bastanta gent".

Cabarrocas també afirma que "els paradistes van sortir molt contents, i això vol dir que havien venut prou". En aquest sentit, els organitzadors també fan una "molt bona valoració" de com va anar l'activitat, i també del fet que hagin tornat a fer ple de paradistes, amb 23 venedors. Dissabte, a més, es van lliurar diplomes als paradistes que porten 10 anys i als que porten 5 anys participant en la fira; en total van ser vuit guardonats.

Deu anys després

En aquest desè aniversari, la presidenta dels col·leccionistes molletans explica que hi ha hagut canvis en les joguines per vendre. "Els primers anys hi havia joguets molt antics, però no es venen tant perquè són molt cars. Ara hi ha més de col·lecció, com Playmobil, Nancys, cases de nines. També peces d'Scalextric i joguets de plàstic dels 60 i 70: Madelman, Mazinger Z, de dibuixos animats i d'animals. Per últim, Cabarrocas també destaca que "cada any ve més gent de fora de la comarca".

Edicions locals