Mercaderies perilloses amb parada a Mollet

La formació Independents per Mollet (IxM) ha denunciat que combois de vagons cisterna, que transporten mercaderies perilloses o altament inflamables, com combustibles i gas, s'aturen habitualment a les vies de l'estació de França.

Societat

Segons IxM, aquests ferrocarrils realitzen esperes a les vies de l’estació quan ha de passar un altre comboi per la mateixa via. "És incomprensible que s’hagin d’esperar durant hores a una estació urbana, quan haurien de tenir preferència de pas", considera Jesús M. Carrasco, president dels independents. Per això el partit, sense representació municipal, ha demanat al govern molletà que insti Renfe i el Ministeri de Foment a evitar aquestes parades de transport amb mercaderies perilloses al nucli urbà, si no és tècnica i estrictament imprescindible.
En aquest sentit, el responsable de comunicació de Renfe assegura que aquests trens no s’aturen de manera programada en una estació urbana i que la seva presència respon a causes tècniques. "És absolutament legal que s’aturin una estona, és una qüestió de circulació. Sempre s’intenten evitar les parades prolongades".

Edicions locals