Jonatan Martínez revalida com a primer secretari del PSC al Vallès Oriental

El molletà Raúl Broto i la paretana Eva Riula s'incorporen a la direcció comarcal

Política

Jonathan Martínez revalida com a primer secretari del PSC al Vallès Oriental
Jonathan Martínez revalida com a primer secretari del PSC al Vallès Oriental | @pscvoriental

Jonatan Martínez va ser reafirmat dissabte, en el marc del 10è congrés comarcal del PSC celebrat al Teatre Auditori de Bellavista, com a primer secretari de la formació al Vallès Oriental, amb un ampli suport –un 94% dels vots–.

La direcció comarcal de la federació també manté la meitat dels anteriors membres, com en el cas de les quatre àrees organitzatives existents. Així, la primera tinent d'alcalde granollerina i diputada a la Diputació de Barcelona, Alba Barnusell, repeteix a les tasques de coordinació institucional, i el franquesí Juan Antonio Corchado, a organització, administració i dinamització –i que també va ser triat com a conseller nacional–. A les altres dues àrees s'hi incorporen el molletà Raúl Broto (planificació política) i la paretana Eva Riula (activisme i acció política).

A més, entre altres es mantenen a la direcció els baixvallesans Carme Palacios (Montmeló) a finances i cultura; i Antonio Rísquez (la Llagosta) a polítiques de benestar. Entre les noves incorporacions hi ha Pere Rodríguez (Montmeló) a programes i conferències, Noa Monràs (Mollet) a esports.

La trobada també va servir per revalidar Josep Monràs com a president de federació i els membres del Consell Nacional, entre els que es troben els baixvallesans Antonia Cano (Parets), Eva Díaz (Montornès), Xènia Guerra (Sant Fost), Conchi Jiménez (la Llagosta) i Mari Villarazo (Martorelles).

El congrés va comptar amb la presència de l'expresident José Montilla, així com de vídeos de Salvador Illa i Miquel Iceta, que no hi van ser perquè coincidia amb el comitè federal del PSOE.

Edicions locals