Josep Monràs revalida la presidència del Consell Esportiu del Vallès Oriental, càrrec que ostenta des de 1993

L'alcalde molletà va ser reelegit dijous passat com a màxim responsable del CEVO durant els pròxims quatre anys

Esports

Josep Monràs revalida la presidència del Consell Esportiu del Vallès Oriental, càrrec que ostenta des de 1993
Josep Monràs revalida la presidència del Consell Esportiu del Vallès Oriental, càrrec que ostenta des de 1993 | CEVO

Mollet del Vallès

L'alcalde de Mollet Josep Monràs ha estat reelegit com a president del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO) durant els quatre anys vinents. Dijous passat va tenir lloc una assemblea extraordinària que va escollir els membres de la Comissió Directiva pel període 2019-2023 i el molletà continuarà com a màxim responsable 27 anys després de ser escollit per primer cop, l'any 1993.

Els consells esportius tenen l'objectiu de ser una eina a l'abast de tots els clubs i entitats esportives  de la comarca, per informar sobre les activitats esportives en edat escolar, realitzar tràmits, coordinar lligues i jocs esportius escolars, entre d'altres. Monràs, que també és regidor d'Esports a Mollet, va agrair la tasca desenvolupada els darrers anys pels membres de la directiva i va destacar l'increment en el nombre d'esportistes que participen en les activitats esportives del CEVO, que arriba a la darrera temporada a més de 10.200 infants. "Aquest nou mandat s’inicia amb l’objectiu de seguir potenciant i augmentant les activitats escolars i de lleure amb la col·laboració de tots els Ajuntaments de la comarca", informa en un comunicat el CEVO.

La directiva del Consell Esportiu del Vallès Oriental està formada amb el vicepresident Sebastià Borrell, del Balonmano La Roca; el secretari Álvaro Ferrer, regidor d'Esports de Granollers; i el tresorer José Ramírez, de l'AEH Les Franqueses. La resta de membres són Montse Vila de l’Ajuntament de Les Franqueses; Jordi Musquera de l’Ajuntament de La Garriga; Juan José Fernández de l’Ajuntament de Montornès del Vallès; Jordi Clopes de l’Ajuntament de Sant Celoni; Joan Carles Marin de l'IES Carles Vallbona de Granollers; Manel Mañas, d l'IES M Blancafort de La Garriga; Anna Palacios de l'Escola Mestres Montaña de Granollers; Francesc Fernández de Club Escacs Mollet; Marc Uriach del Consell Comarcal del Vallès Oriental; i Xènia Peláez de la Federació Catalana d’Handbol.

Edicions locals