Salvem El CF Mollet UE demana explicacions per les incorporacions d'Oriol Olivé i Antonio Yetor a la junta directiva del club

La plataforma considera que el nou organigrama esportiu 'és més propi d'un club professional'

Esports

| JL.R.B.

La plataforma Salvem El CF Mollet UE, que impulsa el directiu José Gómez Reina Bobi, ha demanat al club molletà explicacions per les incorporacions a la junta directiva d'Oriol Olivé, com a vicepresident i director general, i Antonio Yetor, de vocal.

La plataforma, mitjançant una nota de premsa de set punts,  considera que als socis se'ls ha d'explicar quina era "la necessitat d'ampliar l'organigrama del club" perquè segons titlla "és més propi d'un club professional". Tanmateix, el moviment també vol saber si aquests "tenen remuneració econòmica" i critica que d'altres membres de la junta directiva cobren.  

A la nota, la plataforma també critica el passat com a directiu de Yetor a l'EC Granollers, perquè segons considera Salvem El CF Mollet UE, "és com si un membre de la junta del reial Madrid s'incorporès a la del FC Barcelona". A més, demana responsabilitats de la marxa esportiva del juvenil A de Preferent, que lluita per no perdre la categoria; es queixa que hi hagi membres de la junta tinguin càrrecs dins l'organigrama esportiu; i adverteix que demanarà un estat dels comptes econòmics del club.

Edicions locals