El Critèrium Ciclista del Vallès serà Campionat de Catalunya júnior

El Transluján-CC Mollet presenta 13 júniors per a la temporada 2020

Esports

Els tretze membres del CC Mollet amb Gabriel Vela
Els tretze membres del CC Mollet amb Gabriel Vela | CC Mollet

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El Critèrium Ciclista del Vallès, que organitza el Transluján-Club Ciclista Mollet, compleix 40 anys i tindrà la recompensa de celebrar el Campionat de Catalunya de ciclisme en ruta. Ho va explicar el club molletà diumenge durant l'acte de presentació de l'equip júnior per a la temporada 2020.  

El Critèrium del Vallès se celebrarà el 18 i 19 de juliol perquè recuperarà l'etapa de contrarellotge, que es farà el 18 de juliol a Martorelles. La prova en ruta clàssica, i Campionat de Catalunya, serà el diumenge 19 de juliol amb sortida i arribada a Mollet. "No és la primera vegada que celebrem el Campionat de Catalunya júnior amb el Critèrium, però ens fa estar molt contents que la Federació Catalana de Ciclisme segueixi confiant", admet el coordinador del CC Mollet, Gabriel Vela. 

El grup de ciclistes del Mollet per aquesta nova temporada està format per set júniors de segon any i sis de primer any. Entre els membres del pilot molletà hi ha Adrián Ferrer, que el curs passat va quedar segon de la classificació general de la Copa Catalana i primer de la classificació dels júniors de primer any. 

L'objectiu per aquesta temporada del CC Mollet és intentar repetir els Èxits de l'any passat quan amb Francisco Muñoz van guanyar la classificació general de la Copa Catalana. "Participarem en totes les proves de la Copa Catalana i farem algunes de la Copa d'Espanya. A més, farem rondes a Pamplona, València, País Basc, Cantàbria i estem convidats al Tour Carmausin-Ségala, a França", diu Gabriel Vela, que confia en les condicions del grup molletà del 2020. 

La primera prova del Transluján-CC Mollet tindrà lloc aquest cap de setmana amb el Trofeu Víctor Cabedo, a Castelló. 

Edicions locals