El Recanvis Gaudí Mollet visita la pista del líder, el Tarragona

Al partit de la primera volta, els de Josep Maria Marsà van guanyar al Plana Lledó

Esports

| FCBQ

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet no descansa per Carnaval i es veurà les cares contra el totpoderós CB Tarragona, que lidera el grup de la Lliga d'EBA amb 15 victòries i tan sols tres derrotes. Precisament, una d'aquestes derrotes va ser contra l'equip de Josep Maria Marsà, que durant la primera volta de la fase regular va convertir el Plana Lledó en un fortí i va imposar-se contra els tarragonins per 77 a 65.

Aleshores, el Mollet va dominar amb un gran Santi Serrataco i Javi Rodríguez, amb 16 punts cadascun. Mentre que el millor jugador del Tarragona va ser Daniel Tugores. El duel del Plana Lledó va estar marcat per un dels millors primers quarts dels molletans de la temporada, amb un parcial de 27 a 12.

Una volta després, els dos conjunts segueixen lluitant per la promoció d'ascens. El Tarragona és líder amb un marge de tres victòries amb el segon classificat, que ocupen empatats el Sant Adrià, el Mollet, el Mataró i el Cornellà. Els tarragonins encadenen quatre partits guanyant, tot i que l'última derrota va ser tota una sorpresa perquè van caure contra el Badalonès a la seva pista, 67 a 73.

Edicions locals