L'AV de Santa Rosa guanyadora local, per 9è any, de la rua de Carnaval

El Rei Carnestoltes va repartir uns 3.000 euros en premis

Cultura

Primer premi a l'Associació de Veïns de Santa Rosa de Mollet
Primer premi a l'Associació de Veïns de Santa Rosa de Mollet | Ajuntament de Mollet

L'Associació de Veïns de Santa Rosa es va tornar a proclamar guanyadora local, per novè any consecutiu, de la rua de Carnaval de Mollet, que va tenir lloc diumenge, i que va comptar amb més d'un miler de persones.

Els dracs i vikings de la comparsa anomenada Einherjar representats per l'entitat van obtenir el premi Ajuntament de Mollet a la millor comparsa local, per un valor de 800 euros. L'AMPA de l'Escola Montseny, amb l'anomenada Fantasía Cherokee, va endur-se el segon premi a millor comparsa local (400 euros); i l'AMPA de l'Escola Abelló, amb la disfressa Les quatre estacions, va guanyar el premi JFG Car Àudio a la tercera millor comparsa local (200 euros). La darrera comparsa molletana premiada va ser la de l'AMPA Escola Sant Jordi, que amb les disfresses de Willy Wonka i la fàbrica de xocolata van guanyar el premi Mobles Chacón a la millor comparsa juvenil, per un valor de 250 euros.

Pel que fa a les comparses premiades fora de Mollet, el Grup Endansa de Montcada i Reixac va rebre el premi So i Llum JCA (800 euros) a la millor comparsa representant The Chinese Zodiac, The Five Elements. I el premi Q-Am Produccions a la segona comparsa fora de Mollet (400 euros) va ser per Casa de Andalucia de Santa Perpétua de Mogoda, amb Emergència climàtica.

Les entitats molletanes participants en la rua, que no van estar premiades a les categories anteriors, van ser guardonades amb un premi de 100 euros per reconèixer el seu esforç i participació a la rua de Carnaval.

Edicions locals